Članstvo

Na ovoj stranici nalaze se instrukcije neophodne za uplate članarine. Osim članarine, rad Društva i stepen uspešnosti svake akcije koju Društvo organizuje zavise i od DONACIJA ljubitelja prirode i njhovih mogućnosti!

Instrukcije za učlanjenje

Da biste postali redovan član Društva neophodno je da popunite odštampanu pristupnicu i pošaljete je zajedno sa kopijom uplatnice o uplaćenoj članarini na adresu Društva: Višegradska 33, 18000 Niš, ili skeniranu na e-mail adresu info@bddsp.org.rs

Studenti biologije i nezaposleni biolozi plaćaju benificiranu članarinu u iznosu od 400 dinara, dok je za ostale članove visina godišnje članarine 800 dinara.

Nakon verifikacije zahteva za učlanjivanje (pristupnice) postajete ravnopravni član Biološkog društva i bićete obaveštavani i uključeni u predstojeće aktivnosti Društva.


 

Instrukcije za uplatu donacija

Ukoliko želite da navedete konkretnu aktivnost Društva koju podržavate donacijom ili za druge informacije možete nam se obratiti na e-mail adresu:info@bddsp.org.rs

Preuzmite primer uplatnice za uplatu donacije ispod i u skladu sa vašim mogućnostima podržite naše napore u očuvanju prirode.